Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Schoonmaken kan Schols Facilitaire Dienstverlening als geen ander. Niet voor niets wordt Schols Facilitaire Dienstverlening gezien als gewaarde schoonmaakbedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening

Glasbewassing

Ramen wassen hoort niet tot de core business van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoon maken van de beglazing bewerkelijk en

LEES MEER

Vloerenonderhoud

Vloeronderhoud van Schols Facilitaire Dienstverlening begint waar reguliere vloerreiniging stopt. Door intensieve reiniging wordt vrijwel elke vloer weer schoon.

LEES MEER

Opleveringsschoonmaak

Als een (nieuw-)bouwproject opgeleverd wordt, moet het eerst goed schoongemaakt worden. Laat dit alles aan Schols Facilitaire Dienstverlening over.

LEES MEER

Keetschoonmaak

Het schoonmaken van bouwketen is een must. Onze professionele keetschoonmaak helpt u de bouwplaats goed schoon en netjes te houden.

LEES MEER
AANVULLENDE DIENSTEN

Naast de verschillende sectoren waar wij in leveren, leveren wij ook aanvullende diensten. Heeft u interesse in een van onze aanvullende diensten neem dan contact met ons op.

SFD Schoonmaakpakket

Een pakket gevuld met andige schoonmaakproducten voor de eerste hulp van vlekken. Gebouwgebruikers kunnen hiermee zelf een calamiteit oplossen.

LEES MEER

Hostess

Schols Facilitaire Dienstverlening ontzorgt u graag middels een vriendelijke en representatieve host(ess) en geeft uw gasten een goede indruk van uw organisatie.

LEES MEER

Toiletroomservice

Voor de totale hygiëne is er Schols Facilitaire Dienstverlening toiletroomservice. Op vaste momenten reinigen wij uw toiletten, wastafels en urinoirs.

LEES MEER

Verzorging Linnengoed

Schols Facilitaire Dienstverlening helpt u bij de complete verzorging van linnengoed voor hotels, restaurants, bungalowparken, verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

LEES MEER
DE SECTOREN WAARIN WIJ ACTIEF ZIJN

Het schoonmaken in uw organisatie vraagt om speciale aandacht. Logisch want de cultuur binnen een school is anders dan n een zorginstelling. En de behoefte van een hotel verschilt nogal met die van de industriële omgeving. In welke sector u ook zit, wij bieden maatwerk voor u.

Gericht op uw behoeften

Schoonmaak in GLANS

Schoonmaken is ons vak, dat sterk in ontwikkeling is! Onze klanten hebben vaak specifieke wensen, waar we voortdurend onze diensten op aanpassen. Op die manier sluiten onze diensten zo goed mogelijk aan bij de behoeften, werkprocessen en de eisen van onze klanten.

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving.

Schoonmaken kan Schols Facilitaire Dienstverlening als geen ander. Niet voor niets wordt Schols Facilitaire Dienstverlening gezien als gewaardeerd schoonmaakbedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening.