We werken hard

Om u tevreden te stellen

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

Voor kleine en grote opdrachten. Schols Facilitaire Dienstverlening is een betrouwbare partner met zeer ruime ervaring in schoonmaken en schoonhouden

Wij zijn flexibel, houden van aanpakken, leveren kwaliteit en komen afspraken na. Zo durven we elke klus aan. No-nonsense noemen we dat. Korte lijnen, vaste aanspreekpunten. Dat werkt wel zo prettig. Voor ons, maar vooral ook voor u.

Goed en streeploos schoon vraagt dan ook om vakmanschap. Schols Facilitaire Dienstverlening geeft u pand een frisse, verzorgde en professionele uitstraling.

DIT ZEGGEN

ONZE KLANTEN

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving.

Schoonmaken kan Schols Facilitaire Dienstverlening als geen ander. Niet voor niets wordt Schols Facilitaire Dienstverlening gezien als gewaardeerd schoonmaakbedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening.