schoonmaak bungalow

Uw gasten willen een leuke, ontspannen tijd op uw park. Even in een andere wereld, een vakantiegevoel. Ze zijn kritisch op de dienstverlening en faciliteiten en verwachten schone, frisse en goed onderhouden bungalows en centrale voorzieningen. Schols Facilitaire Dienstverlening is ervaren, helpt u proactief bij het waarmaken van deze verwachting en weet wat de waarde van de klantbeleving voor u betekend. Onze kwaliteit en gastheerschap maken het verschil. Onze schoonmaakmedewerkers zijn vakkundig, representatief en vriendelijk. Ze weten precies wat er komt kijken bij het schoonmaken van een bungalow.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.