Schols Facilitaire Dienstverlening is ervaren in het leveren van een passende facilitaire ondersteuning. Uit de praktijk blijkt dat een host(ess) het verschil kan maken voor een organisatie. Een goed opgeleide host(ess) geeft uw gasten een eerste, goede indruk van uw organisatie. Een host(ess)/gastvrouw is essentieel voor een positieve ontvangstbeleving. Een host(ess) heeft veruit de grootste impact op de “customer journey”. Schols Facilitaire Dienstverlening ontzorgt u graag middels een vriendelijke en representatieve host(ess). Zij is het eerste aanspreekpunt, heet uw gasten welkom en begeleidt hen indien gewenst naar hun afspraak.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.