Schoonmaken materiaal

Productiestop voor schoonmaak en onderhoud? CIP-reiniging uitvoeren? Compleet facility management professioneel onderbrengen? Schols Facilitaire Dienstverlening staat paraat als het gaat om veilige, hygiënische en efficiënte industriële reiniging. Onze goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers zijn zich bewust van de noodzaak en om risico’s te minimaliseren. En omdat wij korte lijnen hanteren en daardoor veel in contacten staan met onze medewerkers, verloopt het op- en afschalen van personeel eenvoudig, snel en efficiënt.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.