Het is fijn werken en efficiënt vergaderen in een frisse, opgeruimde omgeving. Onze vaste teams werken graag tijdens, voor of na werktijd om voor u het gewenste resultaat te waarborgen. Het werken tijdens kantoortijden levert ook een aantal voordelen voor u op. De representatieve en herkenbare schoonmaakkrachten van Schols Facilitaire Dienstverlening zijn vriendelijk en gastvrij. Contact met uw collega’s maakt voor ons het leveren van maatwerk veel eenvoudiger. Op verzoek extra aandacht aandacht voor de binnenzijde van een dossierkast? Meubels verplaatsen voor een ingelaste bijeenkomst? In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.