Het schoonmaken van bouwketen is een must wanneer het gaat om gemiddelde tot grote bouwplaatsen. Al het personeel eet en drinkt hier, waardoor het van belang is om deze goed schoon te houden. Denk hierbij onder andere aan de wc’s en schaftruimtes, maar tevens aan de algehele keetschoonmaak. Uiteraard is het ook belangrijk dat de uitvoerdersketen schoon zijn, deze verzorgen namelijk ook het stukje uitstraling van uw onderneming. Onze professionele keetschoonmaak helpt u de bouwplaats goed schoon en netjes te houden.

Heldere offerte en planning

De frequentie kunt u zelf bepalen. Elke dag zijn er teams van ons onderweg die in overleg met u de keet kunnen schoonmaken wanneer u dat wenst! Maak regelmatig gebruik van onze keetschoonmaak, of laat deze eenmalig reinigen na een periode van hard werken.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.