Als ondernemer wilt u vooral ondernemen. Iedere dag heeft u een volle agenda om uw winkel, kantoor of bedrijf te laten excelleren. Schols Facilitaire Dienstverlening helpt u als zelfstandig MKB-ondernemer met betaalbare schoonmaakdiensten. Wij zitten altijd in de buurt met betrokken medewerker. Met een Excellente operatie zorgen wij voor een scherpe oplossing. In overleg maken wij een passend plan voor de schoonmaak van uw pand. Ook voor hele kleine kantoorpanden waar 15 minuten schoonmaak voldoende is, is Schols Facilitaire Dienstverlening ook uw partner in de schoonmaak

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.