Schone en opgeruimde onderwijs- onderzoekruimten en kantoren komen prestaties en resultaten ten goeden. Dat wist u zeker al lang. Ook voor Schols Facilitaire Dienstverlening is dit geen nieuws maar wel dé reden om te zorgen dat uw gebouwen hieraan altijd voldoen. Onze goed opgeleide en zelfstandig werkende schoonmaakkrachten maken slim gebruik van innovatieve materialen en machines. U spreekt een kwaliteitsniveau af met Schols Facilitaire Dienstverlening en wij regelen het. Van schoon en opgeruimd tot extra dienstverlening bij calamiteiten of schoolevenementen.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.