Als een (nieuw-)bouwproject opgeleverd wordt, moet het eerst goed schoongemaakt worden. Als uitvoerder heeft u een goede partij nodig die de opleverschoonmaak voor u uitvoert en die praktisch meedenkt in deze (soms) hectische tijd. Laat dit alles aan Schols Facilitaire Dienstverlening over. Wij verstaan ons vak en kunnen vaak al tijdens de laatste bouwactiviteiten beginnen met de schoonmaak.

Heldere offerte en planning

Om de bouw-/opleverschoonmaak in goede banen te leiden zorgen wij ervoor dat er vooraf een duidelijke planning wordt gemaakt. Met een locatiebezoek kunnen we perfect inschatten hoeveel tijd we nodig hebben om alles schoon op te leveren. En dit binnen het budget. De dag na het locatiebezoek kunnen we vaak al beginnen. We ervoor zorgen dat het opleveren van het project geen vertraging oploopt. Dat doen we onder andere door dagelijks de schoongemaakte ruimtes te controleren en af te tekenen.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.