Efficiƫnt schoonmaken en gastvrij handelen zijn essentiƫle voorwaarden in de sector leisure, de markt van accommodatieverhuur in zowel hotels als vakantieparken. Voor de gastvrije schoonmaakkrachten van Schols Facilitaire Dienstverlening vanzelfsprekend en fijn om te doen. Dit uiteraard naast het schoon en opgeruimd houden van de ontvangsthal, sanitair, kamers en zalen. Het gaat ons om de totale beleving voor uw gasten. Met onze gekwalificeerde medewerkers die 24/7 voor u klaar staan, is Schols Facilitaire Dienstverlening uw partner in business.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.