Bij Schols Facilitaire Dienstverlening denkt u misschien vooral aan opruimen en schoonmaken. Maar weet u dat Schols Facilitaire Dienstverlening zich echt onderscheid door het totale ontzorgen? Dat is namelijk waar veel ondernemers en facilitair managers in de retail van dromen. Als u zich focust op de vraag van uw klant zorgen wij voor een optimale beleving. U spreek een kwaliteitsniveau af met Schols Facilitaire Dienstverlening en wij regelen het. Van gastvrij, schoon en opgeruimd tot uitvoering van (preventieve) klussen en onderhoud.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.