Schols Facilitaire Dienstverlening is voortdurend op zoek naar passende oplossingen. Zo ontstond het SFD schoonmaakpakket; dit is een pakket gevuld met handige schoonmaakproducten voor de eerste hulp van vlekken. Gebouwgebruikers kunnen hiermee zelf een calamiteit oplossen en bijdrage aan een schone, frisse werkomgeving. Het SFD schoonmaakpakket is beschikbaar voor iedere opdrachtgever van Schols Facilitaire Dienstverlening. Dit SFD schoonmaakpakket is toch binnenkort toch ook in uw gebouw te vinden?

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.