Het toilet is een van de meest bezochte ruimtes van gebouwen. Frequente schoonmaak van toiletten is cruciaal. Voor de totale hygiëne is er Schols Facilitaire Dienstverlening toiletroomservice. Op vaste momenten die met u worden vastgelegd reinigen wij uw toiletten, wastafels en urinoirs. Deze service is ook mogelijk voor meerdere malen per dag. Daarnaast leveren wij sanitaire benodigdheden zoals toiletpapier, zeep, dispensers en handdoeken. Ook lossen wij defecten adequaat op. Tijdens het schoonmaken van een toilet kijken we naar de hygiëne, bevoorrading en het gebruik van een toilet. Schols Facilitaire Dienstverlening ontneemt al uw zorgen. Uw toiletroomservice wordt volledig verzorgd

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.