Fris en schoon linnengoed is een vereiste voor een nette, representatieve uitstraling en een welkom gevoel. Schols Facilitaire Dienstverlening helpt u bij de complete verzorging van linnengoed (handdoeken, bedlinnen, tafellinnen) voor hotels, restaurants, bungalowparken, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Onze medewerkers wassen, strijken en bergen handdoeken, bedlinnen en/of tafellinnen voor u op. Heeft u zoveel linnen, dat het verzorgt wordt via een wasserette, dan regelen wij het graag voor u. U bent bij ons verzekerd voor een totale oplossing voor uw linnengoed.

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.