Schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie raakt uw primaire proces. Kwaliteit en continuïteit staan voorop. Schols Facilitaire Dienstverlening is uw partner voor de dagelijkse en periodieke reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. Wij ondersteunen uw processen en protocollen dankzij specialistische schoonmaak, maar zijn u ook met uitgebreide kennis en advies van dienst. Deskundige leiding, één aanspreekpunt en een vast team getrainde medewerkers borgen uw productieproces. Met 10 jaar ruime ervaring specialistische schoonmaakervaring is Schols Facilitaire Dienstverlening die partij voor de schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie

Over Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait. Schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken wij vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Ons personeel is goed opgeleid, met zowel interne als externe opleidingen.

STRUCTURELE KWALITEITSMETINGEN

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal, wat betekent dat wij structureel de kwaliteit van onze dienstverlening meten.