Het schoonmaken in uw organisatie vraagt om speciale aandacht. Logisch want de cultuur binnen een school is anders dan n een zorginstelling. En de behoefte van een hotel verschilt nogal met die van de industriële omgeving. In welke sector u ook zit, wij bieden maatwerk voor u.

Retail

Als u zich focust op de vraag van uw klant zorgen wij voor een optimale beleving. U spreek een kwaliteitsniveau af met

LEES MEER

Voedingsmiddelen

Schols Facilitaire Dienstverlening is uw partner voor de dagelijkse en periodieke reiniging in de voedingsmiddelenindustrie.

LEES MEER
Schoonmaken materiaal

Industrie

Schols Facilitaire Dienstverlening staat paraat als het gaat om veilige, hygiënische en efficiënte industriële reiniging.

LEES MEER

MKB

Als ondernemer wilt u vooral ondernemen. Schols Facilitaire Dienstverlening helpt u als zelfstandig MKB-ondernemer met betaalbare schoonmaakdiensten.

LEES MEER

Onderwijs

Schone en opgeruimde onderwijs- onderzoekruimten en kantoren komen prestaties en resultaten ten goeden. Dat wist u zeker al lang.

LEES MEER

Recreatie

Het gaat ons om de totale beleving voor uw gasten. Met onze gekwalificeerde medewerkers is Schols Facilitaire Dienstverlening uw partner in business.

LEES MEER
schoonmaak bungalow

Bungalowparken

Onze schoonmaakmedewerkers zijn vakkundig, representatief en vriendelijk. Ze weten precies wat er komt kijken bij het schoonmaken van een bungalow.

LEES MEER

Hotels

Gasten aanspreken met een glimlach, de juiste timing, een attent gebaar. Elke dag weer, staan onze medewerkers zo voor u klaar.

LEES MEER

Zorg

Onze dienstverlening gaat verder en plooit zich moeiteloos naar de snel veranderende zorgwereld. Schols Facilitaire Dienstverlening spreekt deze taal.

LEES MEER

Kantoren

Het is fijn werken en efficiënt vergaderen in een frisse, opgeruimde omgeving. Onze vaste teams werken graag tijdens, voor of na werktijd

LEES MEER
DE DIENSTEN DIE WIJ LEVEREN

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Schoonmaken kan Schols Facilitaire Dienstverlening als geen ander. Niet voor niets wordt Schols Facilitaire Dienstverlening gezien als gewaarde schoonmaakbedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening

Gericht op uw behoeften

Schoonmaak in GLANS

Schoonmaken is ons vak, dat sterk in ontwikkeling is! Onze klanten hebben vaak specifieke wensen, waar we voortdurend onze diensten op aanpassen. Op die manier sluiten onze diensten zo goed mogelijk aan bij de behoeften, werkprocessen en de eisen van onze klanten.

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving.

Schoonmaken kan Schols Facilitaire Dienstverlening als geen ander. Niet voor niets wordt Schols Facilitaire Dienstverlening gezien als gewaardeerd schoonmaakbedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening.